Vacature Aspirant-brandwacht

Aspirant-brandwacht in Woubrugge

Brandweer Leimuiden en Woubrugge zoeken nieuwe collega's

Brandweer Leimuiden en brandweer Woubrugge zoeken nieuwe collega's. Hiervoor staat de brandweer Leimuiden met een informatiestand op de braderie op woensdag 15 juni en houdt de post Woubrugge op zaterdag 18 juni, tijdens de Open Dag Waterrecreatie, open huis in de kazerne.

Wil jij graag meewerken aan de veiligheid in onze gemeente?

In Jacobswoude zijn twee blusgroepen: één in Leimuiden en één in Woubrugge. Op beide posten hebben we versterking van personeel nodig. Je start in de functie van aspirant-brandwacht.

Taken:
- in teamverband verrichten van brandbluswerkzaamheden en hulpverlening;
- het bijwonen van oefen- en cursusavonden.

Wat verwachten wij van de vrijwilliger:
- bereid zijn tot het volgen van brandweeropleidingen;
- kunnen werken in teamverband;
- gevoel voor techniek;
- stressbestendig en goede gezondheid;
- in verband met de bereikbaarheid en opkomsttijden genieten sollicitanten die wonen én werken in één van beide dorpskernen de voorkeur.Maar als je alleen werkt in Woubrugge of Leimuiden en ergens anders woont, ben je ook van harte welkom!

Vergoeding:
Voor genoemde werkzaamheden wordt een vergoeding uitbetaald volgens de normen van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten.

Informatie of reageren:
Voor nadere informatie kun je je wenden tot de commandant van de brandweer, de heer , tel. . Uw schriftelijke sollicitatie kunt u richten aan het college van Burgemeester en Wethouders van Jacobswoude, Postbus 81, 2450 AB Leimuiden.Functie:aspirant brandwacht
Startdatum:03-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met GR Veiligheidsregio Hollands Midden via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaag en Braassemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaag-en-braassemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Kaag en Braassem
  2. Aspirant-brandwacht GR Veiligheidsregio Hollands Midden 03-10-2023

Bekijk ook andere vacatures