Vacature Salarisadviseur

Salarisadviseur in Woubrugge

PHOCUS

Salarisadviseur in de provincie Noord-Brabant | vast

Provincie Noord-Brabant 24-40 uur

Ben jij een salarisadministrateur met al de nodige bagage en zoek je een rol met zeer veel zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en afwisseling? Voel jij je thuis in een klein en hecht team? Dan is dit wellicht jouw nieuwe uitdaging!

Onze opdrachtgever is een ontwikkelaar van HR en payroll software. De software laat zich kenmerken als laagdrempelig en zeer gebruiksvriendelijk. De organisatie kan omschreven worden als dynamisch en ambitieus en maakt deel uit van een groter geheel, waar onder andere een uitzend- en detacheringsbureau onder vallen.

Samengevat

  • Vaste functie
  • 24 - 40 uur per week, afhankelijk van jouw beschikbaarheid
  • Provincie Noord-Brabant, hybride werken

Wat ga je doen?

In deze functie ben je dé expert op het gebied van salarisadministratie binnen de organisatie. De klanten die gebruikmaken van de software van de opdrachtgever komen in eerste instantie met hun vragen terecht bij de helpdesk. De meeste vragen kunnen beantwoord worden door jouw collega's van die helpdesk maar complexe zaken zullen bij jou terechtkomen. Daarnaast coach je de helpdeskmedewerkers en begeleid je hen waar nodig.

Je schakelt nauw met het team van developers, je vertaalt de wensen van de klant naar aanpassingen in het systeem. Doordat de ontwikkeling van het systeem in eigen beheer is, heb je hier een unieke kans om daar met klanten over te sparren, deze af te stemmen op hun behoeften en de software optimaal voor hen te laten werken.

Daarnaast ben je in samenwerking met de helpdesk collega's verantwoordelijk voor de salarisadministratie van een klein aantal klanten. Ook hier zullen de standaardwerkzaamheden door je collega's uitgevoerd worden, jij focust je vooral op de controle en eventueel complexere mutaties.

Tenslotte ben je verantwoordelijk voor de salarisadministratie van een kleine 50 collega's. Deze collega's werken verdeeld over verschillende entiteiten en worden volgens verschillende regelingen verloond.

Wat breng je mee?

Om voor deze vacature in aanmerking te komen ben je een ervaren payroll professional en herken je jezelf in onderstaand profiel:

  • Je bent communicatief vaardig, je weet informatie helder en duidelijk over te brengen;
  • Je neemt graag een coachende rol in richting jouw collega's;
  • Je hebt affiniteit met automatisering en weet de vertaalslag te maken tussen de klantbehoefte en de mogelijkheden van de software;
  • Je werkt zeer nauwkeurig en kunt goed omgaan met deadlines;
  • Je bent in het bezit van VPS of je bent bereid dit te halen.

Arbeidsvoorwaarden

Je treedt rechtstreeks in dienst bij de opdrachtgever voor een dienstverband van 24 - 40 uur per week (afhankelijk van jouw voorkeur). De opdrachtgever biedt een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een thuiswerk- en reiskostenvergoeding en een pensioenregeling. Tevens wordt er binnenkort een bonusregeling geïntroduceerd. Daarnaast is er veel flexibiliteit qua werktijden en -locatie.

Het bedrijf en het team

Onze opdrachtgever is een ontwikkelaar van HR en payroll software. De software laat zich kenmerken als laagdrempelig en zeer gebruiksvriendelijk. De organisatie kan omschreven worden als dynamisch en ambitieus en maakt deel uit van een groter geheel, waar onder andere een uitzend- en detacheringsbureau onder vallen.

Over de sollicitatieprocedure

Voor meer informatie over de functie en/of procedure kun je contact opnemen met ) of Lisa Taal )o.v.v. vacaturenummer O230124.

Solliciteren

Ben jij de Salarisadviseur die wij zoeken? Solliciteer dan vandaag nog!Functie:salarisadviseur
Startdatum:10-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met PHOCUS via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaag en Braassemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaag-en-braassemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Kaag en Braassem
  2. Salarisadviseur PHOCUS 10-02-2024

Bekijk ook andere vacatures