Vacature Productieleider

Productieleider in Roelofarendsveen

Als productieleider ben jij verantwoordelijk voor de productie van een familie bedrijf. Jij zorgt ervoor dat de potten groenten en fruit in verschillende formaten goed verwerkt worden. Dit doe je samen met een klein team en de planning moet dan ook goed verlopen. Het betreft een fulltime functie en jouw dag begint rond 07.00 uur ‘s ochtends. Natuurlijk met een kop koffie! Het is een erg afwisselende functie en elke dag is anders. Is de manager er niet, dan neem jij zijn taken over. Nadat je de productie helemaal onder de knie hebt groei je door tot rechterhand van de manager. Het is een bedrijf met ongeveer 10 werknemers totaal dus in deze rol is zelfstandigheid en verantwoordelijkheid erg belangrijk.

Wat ga je allemaal doen? 

  • Het zorgen voor de schoonmaken van de productie apparaten, de omgeving en het magazijn;
  • Je zorgt dat de producten de juiste etiketten hebben;
  • Je regelt de administratieve verwerking van uitgaande orders.

Je hebt een uitvoerende functie en tijdens de productie periode geef jij het team van ongeveer vijf medewerkers leiding. Je beschikt over leidinggevende capaciteiten en vindt het geen probleem om sturing te geven aan een team. Functie:Productieleider, Productiemedewerker catering
Startdatum:21-12-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2800 – 2800
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via j.versteegen@werk.olympia.nl of 071 566 57 24. Of bezoek hun website https://159.olympia.nl.

Deel de vacature:

Redactie Kaag en Braassemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaag-en-braassemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Kaag en Braassem
  2. Productieleider Olympia 21-12-2023

Bekijk ook andere vacatures