Vacature Pedagogisch Medewerker BSO

Pedagogisch Medewerker BSO in Leimuiden

Pedagogisch medewerker BSO


22 uur per week

Over de functie:

Het team Het woud zit in een prachtig nieuw Integraal Kindcentrum (IKC) centraal. Zie jij uitdaging in het werken in een IKC? Dan is Rijnsaterwoude echt wat voor jou!
Ben je op zoek naar een uitdagende rol in de kinderopvang? Met een afgeronde PW-opleiding creëer je een veilige omgeving en stimuleer je de ontwikkeling van kinderen. Je waardeert je eigen groei en wilt graag kennis delen. Ontdek of jouw diploma voldoet.

Bij ons krijg je:

  • Salaris conform cao kinderopvang, schaal 6: €2.489 - €3.421 bruto per maand (36 uur per week), 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 3% over je jaarsalaris.
  • Een jaarcontract, met mogelijkheid tot een vast contract bij goed functioneren
  • 29 vakantiedagen (36 uur per week)
  • Voorrang op kinderopvangplaatsen voor medewerkers.
  • Jouw ontwikkeling staat centraal; volg bv. trainingen en ontwikkelgesprekken en krijg coaching op de werkvloer.

Over de locatie

Locatie Rijnsaterwoude zit in een prachtig nieuw Integraal Kindcentrum (IKC) centraal gelegen in het dorp Rijnsaterwoude. Het IKC is een plek waar kinderdagverblijf, basisschool en buitenschoolse opvang samen komen.

Het Kinderdagverblijf heeft één groep waar kinderen van 0-4 jaar gezamenlijk worden opgevangen. De groep heeft een eigen buitenruimte en er wordt gewerkt met het VE programma van Uk en Puk. De Buitenschoolse opvang heeft ook één groep voor kinderen van 4-12 jaar. Het plein rondom de locatie heeft een tiny forest en buitengymzaal waar lekker gespeeld kan worden.

Zijn we beiden enthousiast na het contact dan maken we graag kennis op locatie Is er een klik? Gefeliciteerd!

Functie:pedagogisch medewerker bso
Startdatum:16-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2489 – 3421
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Floreokids via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaag en Braassemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaag-en-braassemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Kaag en Braassem
  2. Pedagogisch Medewerker BSO Floreokids 16-01-2024

Bekijk ook andere vacatures