Vacature Onbekend - Onbekend

Onbekend - Onbekend in Roelofarendsveen

Bij meer advies zijn wij opzoek naar een commercieel medewerker. Wij zoeken een creatieve medewerker, die affiniteit heeft met social media. Jij wordt het eerste aanspreekpunt voor bank- en verzekeringsklanten en krijgt de kans om ons meer advies merk naar een nieuw level te tillen.

Meer advies is een financieel dienstverlener. Er zijn 4 verschillende specialisaties binnen onze organisatie. Namelijk: bank, verzekeringen, hypotheken en makelaardij. Het is een middel- klein bedrijf waarin de collega's erg betrokken zijn met elkaar. Daarnaast zijn er genoeg ontwikkelmogelijkheden binnen de verschillende specialisaties.

Wie ben jij?

- Je hebt mbo 4/hbo werk- en denkniveau;

- Je hebt affiniteit met communicatie en marketing;

- Je vindt het leuk om mensen te helpen en onderdeel te zijn van een team;

Wat bieden wij?

- Een marktconform salaris gebaseerd op jouw kennis en ervaring;

- Onderdeel zijn van een leuk team met elk halfjaar een uitje en gezellige wekelijkse afsluiting;

Bel dan naar en vraag naar die vertelt je graag meer.

Wil jij solliciteren? Mail dan je CV en je motivatiebrief naar .


Functie: commercieel medewerker Startdatum: 08-01-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Meer-Advies via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.Functie:unknown
Startdatum:07-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Uit Kaag & Braassem via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaag en Braassemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaag-en-braassemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Kaag en Braassem
  2. Onbekend – Onbekend Uit Kaag & Braassem 07-01-2024

Bekijk ook andere vacatures