Vacature Medewerker HR

Medewerker HR in Roelofarendsveen

Medewerker HR- en loonadministratie (24-32 uur)

De Carpentier-Mooren Groep is een ambitieuze en groeiende organisatie. In de Randstad zijn wij een toonaangevende partner op het gebied van keukens, wooninrichting, bouwmaterialen, (tuin)hout en ijzerwaren. Onze vestigingen vind je in Aalsmeer, Roelofarendsveen en Wormerveer. De Carpentier-Mooren Groep bestaat 102 jaar en is sinds 2021 Hofleverancier.

Houd jij van een leuke baan waar geen dag hetzelfde is? Heb jij niet alleen ervaring binnen HR maar heb jij vooral gevoel voor mens en organisatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Medewerker HR- en loonadministratie (24-32 uur)

Je hebt gevoel voor mens en organisatie en je werkt graag mee aan de uitvoering van ons HR-beleid. Je bent makkelijk in de omgang en zorgt ervoor dat collega's worden voorzien van de juiste informatie op gebied van HR. Jij zorgt voor de afwikkeling van een betrouwbare en kloppende HR-administratie. Je bewaakt de HR-procedures en zorgt voor de het opstellen van arbeidsovereenkomsten en overige stukken. Daarnaast voer jij de salarisadministratie voor al onze bedrijfsonderdelen. Operationeel en organisatorisch heb jij jezelf sterk ontwikkeld.

Jouw taken zullen onder andere bestaan uit de volgende werkzaamheden:

 • Het verzorgen van HR-gerelateerde correspondentie;
 • Het verzorgen van de arbeidsovereenkomsten en onderliggende documenten;
 • Je werkt samen met de HR-manager om vacatures op te stellen en uit te zetten;
 • Je plant sollicitatiegesprekken en communiceert met de kandidaten om een positieve ervaring te garanderen;
 • Jij zorgt goed voor jouw interne klant door de vragen van medewerkers te beantwoorden over HR-gerelateerde kwesties zoals verlofaanvragen, beleid en arbeidsvoorwaarden;
 • Je zorgt voor een goede ziekteverzuimadministratie en rapportages;
 • Jij gaat onze eigen Bouw.Coach.Academy monitoren, wijzigingen beheren en de maandelijkse rapportage opstellen;
 • Jij wordt verantwoordelijk voor de inschrijvingen van de externe opleidingen;
 • Jij houdt je bezig met de interne bestellingen en administratieve verwerking van de bedrijfskleding;
 • Het voeren van de loonadministratie (1,5-2 dagen per maand) en alle hieraan gerelateerde werkzaamheden voor alle bedrijfsonderdelen.

Onze ideale kandidaat

 • Heeft een afgeronde opleiding op het gebied van HR of je hebt ervaring in de HR;
 • Heeft ervaring met het voeren van de loonadministratie;
 • Ervaring met Afas is een grote pré;
 • Is organisatorisch sterk, heeft een hands-on mentaliteit en oog voor detail;
 • Is ondernemend en betrouwbaar. Initiatief nemen is jou niet vreemd;
 • Is een teamplayer maar kan ook goed zelfstandig werken;
 • Is flexibel en stressbestendig;
 • Kan zich uitstekend mondeling en schriftelijk uitdrukken en beheerst de Nederlandse taal uitstekend;
 • Kan constructieve feedback ontvangen maar ook geven;
 • Is minimaal 24 uur per week beschikbaar, maar bij voorkeur 32 uur;
 • Staat van nature in de probleemoplossende modus en heeft een proactieve werkhouding;

Wij bieden:

Bij De Carpentier-Mooren Groep werk je in een informele organisatie met korte lijnen waarin eigen inbreng, verantwoordelijkheid en betrokkenheid centraal staan. Natuurlijk bieden wij je een marktconform salaris en een laptop van de zaak, opleidingsmogelijkheden, een goede pensioenregeling, een decemberuitkering (conform CAO Hibin), dagelijks vers fruit, een personeelsfeest, kerstpakket en attentie met Pasen en sinterklaas ofwel wij bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast heeft De Carpentier-Mooren Goep de Bouw.Coach Academy waarbij jij ongelimiteerd gebruik mag maken van de cursussen die wij aanbieden.

Maar het allerbelangrijkste: Wij bieden jou graag veel werkplezier in een leuk team!

Waar ga jij werken?

Onder De Carpentier-Mooren Groep vallen diverse bouw gerelateerde bedrijfsonderdelen. Onze vestigingen vind je in Aalsmeer, Roelofarendsveen en Wormerveer. Je standplaats is Roelofarendsveen.
Wij zijn een professionele organisatie, maar ademen nog altijd de warme en karakteristieke sfeer van een familiebedrijf uit. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een bedrijf met circa 190 trotse medewerkers. In 2021 bestonden wij 100 jaar en mogen sindsdien het predicaat Hofleverancier voeren en daar zijn wij trots op!

Je komt terecht in een open (familie)cultuur waar onze vier kernwaarden centraal staan: duurzaam, ondernemend, kenniscentrum en betrouwbaar waarbij onze persoonlijkheid als sympathiek, gepassioneerd, ambitieus en vakkundig omschreven is. Dit merk je direct terug op de werkvloer. De lijnen zijn kort en er wordt vaak verbinding gezocht met alle levels binnen de organisatie. Daarnaast is niet alleen onze organisatie, maar de hele wereld continu in ontwikkeling wat vraagt om steeds weer te kijken wat beter zou kunnen.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. We geloven dat diversiteit in een team belangrijk is voor ons als lerende organisatie, die voorop wil blijven lopen in de wereld van werk. Want juist verschillen tussen mensen zorgen voor groei, van collega's, klanten, kandidaten en daarmee van De Carpentier-Mooren Groep. Herken jij je in dit functieprofiel? We ontmoeten je graag!

Interesse?

We nodigen je graag uit om te solliciteren. Via de sollicitatiebutton ontvangen wij graag je CV en motivatie. Neem voor eventuele vragen contact op met Sylvia Uittenbogaard op telefoonnummer .


9,4 / 10 | 98% van de klanten raden ons aan!

Aalsmeer

CarpentierMooren
Oosteinderweg 91
1432 AG Aalsmeer

Ma t/m Vr 07.00 - 17.00
Zaterdag 08.00 - 13.00

Tel nr:

CarpentierMooren
Veenderveld 114
2371 TX Roelofarendsveen

Ma t/m Vr 07.00 - 17.00
Zaterdag 08.00 - 12.00

Tel nr:


Ma t/m Vr 07.00 - 17.00
Zaterdag 08.00 - 12.00

Tel nr:Functie:hr medewerker
Startdatum:13-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De Carpentier-Mooren Groep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaag en Braassemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaag-en-braassemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Kaag en Braassem
 2. Medewerker HR De Carpentier-Mooren Groep 13-11-2023

Bekijk ook andere vacatures