Vacature Junior Medewerker Service Center

Junior Medewerker Service Center in Roelofarendsveen

T. + 31 (0)85 486 3727

Wil je werken bij Jifeline?

Jifeline is een jong, snelgroeiend bedrijf dat de internationale autowereld aan het opschudden is met een unieke, innovatieve technologie waarmee diagnose technici via internet voertuigen op afstand kunnen benaderen. Vanuit ons hoofdkantoor in Werkendam en onze vestiging in Roelofarendsveen worden service centers gerund waar per dag zo'n 250 auto's gecodeerd, geprogrammeerd en gediagnosticeerd worden. Daarnaast hebben we wereldwijd reeds meer dan 100 partners die dezelfde service verlenen met behulp van onze infrastructuur.

Junior medewerker Service Center


Voor zowel ons hoofdkantoor in Werkendam als onze vestiging in Roelofarendsveen zijn wij op zoek naar junior medewerkers voor ons Service Center. Als Junior medewerker Service Center bij Jifeline heb je bij voorkeur affiniteit met auto's en ICT. Laat het je echter niet weerhouden om te solliciteren als je dat niet hebt want wij zijn graag bereid om je kennis bij te spijkeren; daar ben je tenslotte een Junior voor bij Jifeline!


Jouw werkzaamheden

Je collega diagnose specialisten bij het service center van Jifeline behandelen inkomende opdrachten. Tickets noemen wij die. Via de Jifeline remote diagnose infrastructuur nemen zij op afstand, online, een voertuig over en voeren zij de gevraagde coderingen / programmeringen uit. Deze voertuigen staan bij onze klanten in de werkplaats, zowel in Nederland als verspreid door heel Europa.

Als Junior medewerker Service Center bij Jifeline ga jij deze collega's ondersteunen. Dankzij een gedegen inwerkperiode raak jij snel bekend met het dagelijkse reilen en zeilen binnen Jifeline, de automotive branche én de werkzaamheden zodat je al snel zelfstandig een aantal coderingen / programmeringen uit kunt voeren.


Via de chat, telefoon of mail heb je veelvuldig (internationaal) contact met de klant waarbij je alle communicatie vastlegt in ons ticket support systeem en ook zorg draagt voor de opvolging. Jouw doel is het ontzorgen van je klant. Vanzelfsprekend krijg je hierbij de nodige hulp van je ervaren collega's, van kennisbanken, tools en/of andere middelen om uiteindelijk je doel te bereiken. Jouw opmerkingen en feedback zijn welkom en worden door ons development team gebruikt om het Jifeline "diagnose op afstand" platform steeds verder te ontwikkelen en te verbeteren.


Helemaal op je plaats en meer in je mars? Dan ga je ondersteuning geven bij gecompliceerde coderingen / programmeringen die je uiteindelijk ook zelfstandig uit gaat voeren. Je kunt dan doorgroeien naar de functie van diagnose specialist bij Jifeline.


● MBO-4 werk-/denkniveau; inzet, motivatie en enthousiasme vinden wij belangrijker dan

● Je bent leergierig en beschikt over een analytisch denkvermogen;

● Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed, zowel mondeling als schriftelijk.


● Je bent servicegericht en denkt oplossingsgericht;
● Je bent een echte teamspeler.


● Eén en al dynamiek met afwisselende werkzaamheden in een snel groeiend bedrijf.
● Collegialiteit, flexibiliteit, team spirit en ruimte voor een stukje humor.
● Een leuke werkomgeving die zich razendsnel ontwikkelt.
● De kans om met experts en de nieuwste diagnose apparatuur te werken.
● Een passend salaris met goede arbeidsvoorwaarden.


Lijkt het je iets om bij Jifeline aan de slag te gaan als Junior medewerker Service Center? Reageer dan en stel je via een motivatiebrief en cv aan ons voor. Je kunt je sollicitatie per e-mail richten aan via .


Liever eerst kennis maken?

Functie:medewerker service center
Startdatum:21-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Jifeline via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaag en Braassemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaag-en-braassemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Kaag en Braassem
  2. Junior Medewerker Service Center Jifeline 21-01-2024

Bekijk ook andere vacatures