GEMEENTEBLAD Ingediende aanvraag evenementenvergunning voor de doorkomst van de Leiden Marathon door de gemeente Kaag en Braassem - 613394

Aanvraag voor Cultuur en recreatie | Organisatie en beleid

Ontvangstdatum:26 januari 2024Op afspraak kunt u documenten die openbaar zijn komen inzien (aanvraagformulier, tekeningen en overige stukken die zijn ingediend bij de aanvraag). maak een afspraak via https://afspraken.kaagenbraassem.nl/internetafspraken voor het inzien van stukken. Belanghebbenden kunnen eventuele reacties mondeling kenbaar maken of schriftelijk indienen via info@kaagenbraassem.nlIn dit stadium kunt u nog geen bezwaarschrift indienen. Indien besloten wordt een evenementenvergunning te verlenen, is er voor belanghebbenden een mogelijkheid een bezwaarschrift in te dienen.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Kaag en Braassem. Bekijk alle Bekendmakingen Kaag en Braassem in .

https://kaagenbraassemkrant.nl/bekendmakingen-kaag-en-braassem/

Deel dit bericht:

Redactie Kaag en Braassemkrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Kaag en Braassemkrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Kaag en Braassem.

Gerelateerde berichten