Vacature Financieel Medewerker Crediteurenbeheer

Financieel Medewerker Crediteurenbeheer in Nieuwe Wetering

Ben jij een gedreven professional met een voorliefde voor een perfecte administratie? Kun jij de belangen van het bedrijf bewaken en laat jij je niet gemakkelijk van de wijs brengen? Dan hebben wij de ideale functie voor jou als financieel medewerker crediteurenbeheer.

Functieomschrijving:

Als financieel medewerker crediteurenbeheer, voor onze vestiging in Nieuwe Wetering, draag je de verantwoordelijkheid voor het boekhoudkundig invoeren en verwerken van rekeninggegevens en betalingen. Je ontvangt inkooporders en beheert deze op een secure manier om negatieve effecten te voorkomen. Om fouten te vermijden, onderhoud je contact met collega's en leveranciers klanten, zowel telefonisch als via e-mail. Je handelt zelfstandig de betaalopdrachten af die je voorbereidt voor de betaalronden. Kort samengevat:

 • Onderhoud je contact met collega's en leveranciers klanten om fouten te voorkomen;
 • Signaleer je knelpunten die je zelfstandig oplost;
 • Bereid je zelfstandig betaalopdrachten voor.

Wat vragen wij van jou:

Als zelfstandige en zelfverzekerde professional ben je administratief sterk. Je kracht ligt in het feit dat je betalingen foutloos boekt en fouten weet te vermijden. We waarderen het ook als je proactief meedenkt, inzichten deelt en op een respectvolle manier in dialoog gaat met collega's om het resultaat te bevorderen. Daarnaast zien we graag het volgende terug:

 • Je beschikbaar bent voor 20 uur per week;
 • Je een administratieve achtergrond hebt;
 • Je bij voorkeur in het bezit bent van eigen vervoer (ov is niet ideaal);
 • Je systemen snel eigen maakt; ervaring met AFAS zien wij als een sterke pré.

Bovendien is Bnext.nl altijd beschikbaar voor haar medewerkers. Naast een plezierige werksfeer waarderen we jouw persoonlijke inbreng, vieren we gezamenlijk successen, sluiten we de week samen af, bevorderen we een gezonde werkomgeving en bieden we indien nodig privéondersteuning via onze eigen stichting. Zo zorg je ervoor dat je altijd goed in je vel zit.

Wat je van ons mag verwachten zetten we ook graag op een rijtje:

Werkplezier! Na je inwerkperiode krijg je meteen je eigen taken en verantwoordelijkheden. Bovendien ondersteunen we je bij het ontwikkelen van diverse vaardigheden, zodat je voortdurend aan je persoonlijke groei kunt werken. Hoewel je verantwoordelijk bent voor crediteurenbeheer, mag je naarmate je meer kennis en ervaring opdoet, verwachten dat je betrokken wordt bij steeds meer verantwoordelijkheden en/of projecten ter bevordering van de financiële processen. Concreet krijg je:

 • Een salaris van €2400,- tot €2900,- per maand o.b.v. 40 uur;
 • Reiskostenvergoeding van 21 cent per kilometer enkele rit vanaf 10 km;
 • Een moderne werkplek bij ons op kantoor in Nieuwe Wetering;
 • Laptop;
 • Goede begeleiding;
 • Iedere dag een verzorgde lunch.

Ben jij onze nieuwe Financieel Medewerker Crediteurenbeheer?

Dan maken we graag kennis met je. Reageer via onderstaand formulier of neem contact op met onze collega . Hij is te bereiken via .



Functie:financieel medewerker crediteurenbeheer
Startdatum:12-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2400 – 2900
Uren per week:20 – 20

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Bnext via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaag en Braassemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaag-en-braassemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Kaag en Braassem
 2. Financieel Medewerker Crediteurenbeheer Bnext 12-12-2023

Bekijk ook andere vacatures