Vacature Elektromonteur

Elektromonteur in Buitenkaag

 • Redactie Teylingen
 • 12-02-2024

Elektromonteur Huisman Etech Experts 28-01-2024 in Buitenkaag

 • Redactie Teylingen
 • 05-02-2024

Elektromonteur in Buitenkaag

Onze afdeling Maritiem is gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren en onderhouden van hoogwaardige elektrotechnische installaties voor luxe jachten. Als elektromonteur verricht je alle voorkomende installatie- en besturingstechnische werkzaamheden.

Wie is Huisman Etech Experts?

Huisman Etech Experts is dé innovatieve totaalpartner op het gebied van elektrotechnische installaties. Vanuit Druten, Elst en Buitenkaag ontwikkelen, installeren en onderhouden wij installaties voor onze (internationale) opdrachtgevers. Doordat onze opdrachtgevers werkzaam zijn binnen verschillende branches, bieden wij zeer diverse diensten aan zodat wij altijd kunnen inspelen op de behoeften van de klant. Met 300 medewerkers maken wij het verschil doordat wij uiterst flexibel zijn en denken in oplossingen waarbij wij een snelle en een uitstekende service aanbieden.

Hoe ziet jouw dag bij Huisman eruit?

Onze afdeling Maritiem is gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren en onderhouden van hoogwaardige elektrotechnische installaties voor luxe jachten. Als elektromonteur verricht je alle voorkomende installatie- en besturingstechnische werkzaamheden. In deze afwisselende functie werk je onder meer aan het stuurhuis, machinekamer, verlichting, beveiligingsinstallaties en telefonie. De doorlooptijd van een project is één tot twee jaar. Je komt in aanraking met de allernieuwste snufjes en technologieën.

Deze baan is iets voor jou als je…

 • in het bezit bent van een MBO diploma elektrotechniek niveau 3 of 4
 • 2 jaar ervaring hebt in een soortgelijke functie (maritiem of industrie)
 • beschikt over goede communicatieve vaardigheden
 • klantgericht bent en kwaliteit hoog in het vaandel hebt staan

Ook wanneer je niet volledig aan bovenstaande voorkeuren voldoet, komen wij graag met je in contact. Wij vinden het namelijk vooral belangrijk dat jij als persoon past binnen onze organisatie waar we het écht samen doen.

Huisman biedt jou als werkgever…

 • Een flexibele, afwisselende en uitdagende baan met veel zelfstandigheid in de Etech branche
 • De beschikking over een professioneel gereedschap, de nodige persoonlijke beschermingsmiddelen, werkkleding en -schoenen
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao Metaal en Techniek. Dit brengt onder andere een ruime hoeveelheid vrije dagen mee en zijn er veel mogelijkheden om je te (blijven) ontwikkelen
 • Gedurende het jaar worden er voldoende informele activiteiten georganiseerd
 • Een fijne sfeer binnen een informele organisatie met vergaande kennis binnen elektrotechniek
 • Een plek waar je gezien, gehoord en gewaardeerd wordt

Functie: elektromonteur Startdatum: 28-01-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40 Neem dan contact op met Huisman Etech Experts via onbekend of onbekend.
Functie: elektromonteur huisman expert 28-01 Startdatum: 27-01-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: MBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40 Neem dan contact op met Huisman Etech Experts via onbekend of onbekend.

Functie:elektromonteur
Startdatum:27-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Huisman Etech Experts via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Kaag en Braassemkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de kaag-en-braassemkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Kaag en Braassem
 2. Elektromonteur Huisman Etech Experts 27-01-2024

Bekijk ook andere vacatures